Gebouw

Het Hanzepand in Doetinchem: een bekend gebouw op industrieterrein De Huet dat al ruim 25 jaar wordt gebruikt door Reed Business/Misset.
Met de aankoop van het pand in oktober 2016 door Keppel Real Estate startte de modernisering en herontwikkeling tot een multi-tenant-gebouw dat voldoet aan alle eisen van deze tijd. Zo beschikt het gebouw inmiddels over energielabel A, met een index van 0,95.
Het gebouw bestaat uit twee geschakelde kantoorgebouwen die met elkaar verbonden zijn middels een groot glazen atrium, waar tevens de hoofdingang zich bevindt. Het geheel heeft daardoor een moderne, unieke en representatieve uitstraling voor zowel de huurders als hun bezoekers. In deze korte video krijgt u een goede indruk van het gebouw.

Zichtlocatie
Het Hanzepand is gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan de Hanzestraat op bedrijventerrein De Huet, aan één van de belangrijkste doorgaande wegen in Doetinchem. Naar de rijksweg A18 is het slechts 5 autominuten rijden en ook met het openbaar vervoer is het Hanzepand uitstekend te bereiken.

IMG_3225

Huurders
Het totale gebouw beslaat zo’n 13.500 m2 verhuurbaar vloeroppervlakte met grote en kleine huurders, zoals Misset Uitgeverij, Vakmedianet, Abeos, Staatvandienst, Zorggroep Achterhoek, WerffMedia, Verhoeve & Faber, Incassobond, Excellent Videoproducties,  MICS 4.0, estos Benelux, BonsenReuling, Jeugdzorg Gelderland en ACE.

Beschikbaarheid
Momenteel is nog beschikbaar in gebouw B:
– 2 kantoren geschakeld van 125 m2 vvo op de 2e verdieping, eventueel uit te breiden met 33 m2 extra naar 158 m2 vvo.

Daarnaast komt beschikbaar in gebouw A na afronding van de renovatie:
– per juli 2021: het penthouse op de 4e verdieping, bestaande uit circa 600 m2 vvo en per november 2021 uitbreidbaar tot circa 900 m2 vvo
– per januari 2022: 7 nieuwe kantoren op de 2e verdieping met de volgende afmetingen: 25 m2, 34 m2, 2 x 38 m2, 40 m2, 68 m2 en 82 m2 vvo*.
*) vvo  = verhuurbaar vloeroppervlak, oftewel netto meters + een deel algemene ruimten.